Onze merken in de kijker: Vileda Professional

28/08/2024

Vileda Professional: al jarenlang uw betrouwbare schoonmaakpartner

In de wereld van professioneel schoonmaak & hygiëne is Vileda professional een naam die al jarenlang vertrouwt wordt door bedrijven en instellingen. Met een geschiedenis die teruggaat tot meer dan een halve eeuw, heeft Vileda Professional zich bewezen als een toonaangevende speler op het gebied van innovatieve schoonmaakoplossingen.

Kwaliteit en innovatie

Vileda Professional staat bekend om zijn focus voor kwaliteit en innovatie. Het merk heeft een breed assortiment aan producten die zijn ontworpen om het schoonmaakproces te optimaliseren en te versnellen. Van microvezeldoeken en moppen tot professionele schoonmaaksystemen. Zij bieden oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van verschillende sectoren zoals de gezondheidszorg, scholen …

Duurzaamheid

Naast kwaliteit en effectiviteit is duurzaamheid een belangrijke pijler voor Vileda Professional. Het bedrijf streeft naar milieuvriendelijke oplossingen, zowel in de productie als in het gebruik van zijn producten. Door gebruik te maken van duurzame materialen en innovatieve technologieën, helpt Vileda Professional zijn klanten niet alleen om een schonere omgeving te creëren, maar ook om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Slimmer werken, niet harder

Langdurig schoonmaken kan een zware impact hebben op het lichaam. Bij Vileda Professional draait het om slimmer te werken, niet harder. Daarom hebben ze ergonomie vanaf het begin geïntegreerd in hun R&D (research en development). Al hun materialen zijn eenvoudig in te stellen en aan te passen aan de behoeften van iedere schoonmaker of schoonmaakster. Denk aan lichtgewicht materialen en lage wrijving, wat helpt om het risico op spier- en gewrichtsklachten door herhaaldelijke belasting te minimaliseren. De stelen en houders met zijn bekroond door de bekende instantie ErgoCert voor het volgen van ergonomische principes en design normen waarbij de gebruiker centraal staat.

Daarnaast bieden we diverse opleidingen in ergonomische producthantering, zodat schoonmaken comfortabel en met zo min mogelijk belasting kan gebeuren.

Webshop powered by Marcando