Duurzaamheid in elk slokje of hapje

06/09/2024

In een wereld waar de zorg voor onze planeet belangrijker is dan ooit, introduceren wij met trots onze nieuwe composteerbare rietjes en bestek, een waardevolle aanvulling in ons assortiment. Deze zijn niet alleen functioneel, maar zijn ook een stap richting een duurzamere toekomst. Door te kiezen voor composteerbare materialen maak je een bewuste keuze die een positieve impact heeft op ons milieu.

Ons bestek en rietjes zijn vervaardigd uit PLA of gecoat hout. Wat is PLA? Dit is een biologisch afbreekbaar kunststof dat wordt geproduceerd uit hernieuwbare bronnen, zoals maïszetmeel. Ons gecoat hout assortiment is gemaakt van 100% gecertificeerd berkenhout. Het bestek is gecoat met een voedselveilige, niet-giftige, composteerbare carnaubawas op plantaardige basis. Ze worden beide op een verantwoorde manier afgebroken. Dit betekent dat ze na gebruik niet bijdragen aan de groeiende afvalberg, maar in plaats daarvan worden omgezet in waardevolle voedingsstoffen voor de aarde. Zo dragen we samen bij aan het verminderen van plasticvervuiling en het bevorderen van een circulaire economie.

Het gebruik van deze composteerbare rietjes en bestek is een kleine maar belangrijke stap die iedereen kan nemen. Of je nu een onderneming bent die bijdraagt aan het verduurzamen van je assortiment, of iemand die bewuster wil consumeren, dan zijn deze een uitstekende keuze. Ze zijn ideaal voor allerlei gelegenheden, van feestjes tot bedrijfsbijeenkomsten, en bieden een stijlvol alternatief zonder in te boeten op functionaliteit of kwaliteit.

Bovendien stimuleert het gebruik van dit bestek en rietjes een bredere bewustwording over de noodzaak om plastic afval te verminderen. Door zichtbaar te kiezen voor duurzame opties, inspireren we anderen om ook de overstap te maken en hun ecologische voetafdruk te verlagen. Samen kunnen we de impact van ons dagelijks leven op het milieu verminderen en de wereld een stukje groener maken.

Wij geloven dat elke kleine verandering een groot verschil kan maken. Met dit composteerbaar assortiment maken wij een bewuste keuze voor het milieu en zetten we nieuwe stappen richting een wereld waarin duurzaamheid centraal staan.

Ontdek ons composteerbaar assortiment hier!

Webshop powered by Marcando